Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

*verplaatst naar andere datum* Nationaal Oldtimer Festival 2020

23 mei, 09:00 - 18:00

Nationaal Oldtimer Festival 2020

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus wordt dit evenement verplaatst naar een andere datum. Meer informatie volgt.

Op zaterdag 23 mei 2020 vind het Nationaal Oldtimer Festival weer plaats in Zandvoort! Met een vol programma op het circuit met de parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. En meer dan 1.000 klassiekers op de paddocks, tal van merkenclubs en het Meguiar’s Concours d”Elegance.

Omdat we als 2CV Club Nederland aanwezig zijn met een stand op de clubpaddock mag je als lid (alleen bestuurder!) gratis naar binnen. Voor overige onderdelen, zoals Vrij rijden en de Showpaddock moet je je apart aanmelden (soms tegen kosten). Passagiers moeten apart een ticket bestellen.

Je kunt meehelpen in de clubstand, maar ook gezellig komen kijken. En uiteraard kun je meedoen aan de verschillende onderdelen:

Vrij rijden

Een leuke manier om jouw klassieker of youngtimer of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden).

Concours d’Elegance

Op de paddocks vindt er natuurlijk een Concours d’Elegance plaats, waar u met uw klassieker of youngtimer meedingt naar de hoogste eer in uw klasse, of misschien wel de eretitel Best of Show.

Showpaddock

Tijdens het Nationaal Oldtimer Festival powered by Meguiar’s vind je de mooiste klassieke auto’s en op de showpaddock. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks, dan kun je een showautoticket bestellen.

Parade

Tijdens de Parade kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen.

Opgeven

Als je je opgeeft krijg je als bestuurder een autoticket voor het clubpaddock en een entreekaart. Meld je aan vóór 1 mei om zeker een ticket te hebben.

Aanmelden kan via evenementen@2cvclub.nl. Geef ook even op of je de clubstand mee wil bemannen.

Passagiers betalen in de voorverkoop €13,00 aan de kassa €15,00. Dat moet je zelf regelen via https://www.nationaaloldtimerfestival.nl/tickets .

Voor andere onderdelen, zoals Vrij rijden, moet je dus zelf de tickets bestellen (ook als bestuurder) via de website van de organisatie.

Meer info: www.nationaaloldtimerfestival.nl

Gegevens

Datum:
23 mei
Tijd:
09:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Organisator

Nationaal Oldtimer Festival
Website:
https://www.nationaaloldtimerfestival.nl/

Locatie

Circuit Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
Zandvoort, 2041 KP Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
23 mei
Tijd:
09:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Organisator

Nationaal Oldtimer Festival
Website:
https://www.nationaaloldtimerfestival.nl/

Locatie

Circuit Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
Zandvoort, 2041 KP Nederland
+ Google Maps