Laden Evenementen

« Alle evenementen

Bart Ebben rit

30 september, 12:00 - 17:00

Hallo Clubgenoten,

Het ritten seizoen zit er weer bijna op, de vakanties zijn voor de meeste mensen al weer voorbij.Maar we hebben nog een paar ritten te gaan. Onder andere de rit op zaterdag 30 september, de Bart Ebben rit.

Zoals de naam al doet vermoeden starten we deze rit bij Bart Ebben in Malden. Malden is makkelijk te bereiken via de A 73

Bart  Ebben is een garage en demontagbedrijf van Franse auto’s. Hoofdzakelijk Citroën en Peugeot. De liefde voor de Oldtimer is er bij dit bedrijf ook aanwezig. We worden daar dan ook hartelijk ontvangen met koffie of thee met iets daarbij.

Inschrijven kan vanaf 11:00 uur, graag niet eerder i.v.m. de organisatie. Om 12:00 uur gaan we dan rijden.

De rit is ca. 80 km lang. Zuivere rijtijd ca. 2 uur.

Onderweg zijn er diverse horeca gelegenheden aanwezig.

De rit gaat door 3 provincies, we starten in Gelderland, daarna gaan we een stukje door Noord Limburg, dat we weer via een pont verlaten, dan richting Noord Brabant naar Cuijk. Graag voor de pont contant geld meenemen. Ca. €2,65 voor een auto met chauffeur en ca. €0,65 per inzittende.

Vanaf hier vervolgen we onze rit over dijkjes, polderweggetjes en af een toe een klein stukje provinciale weg, afgewisseld met een paar korte zandweggetjes.

Het eindpunt van de rit is bij Eetcafé “De Potter” Pastoor van Winkelstraat 2 in Schaijk. Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats bij de kerk. Probeer daar zoveel mogelijk te parkeren, dat is dan een mooi gezicht.

Bij “De Potter” is er de gelegenheid om onder het genot van een drankje en voor diegenen die het willen een lekker hapje te nuttigen. Wel voor eigen rekening is. En natuurlijk de gelegenheid om samen nog gezellig na te praten over de rit.  “De Potter” werkt met verse streek producten en daarom is ons gevraagd om een indicatie te geven van het aantal mensen die denken mee te eten. Graag dit bij het inschrijven opgeven.

Wij hopen jullie, zaterdag 30 september, in grote getalen te ontvangen.

De evenementencommissie.

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Malden
Sluisweg 18
Malden, Gelderland 6581KA
+ Google Maps
Telefoon:
024-3570315
Site:
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Malden
Sluisweg 18
Malden, Gelderland 6581KA
+ Google Maps
Telefoon:
024-3570315
Site:
Bekijk de site van Locatie