Laden Activiteiten

« Alle evenementen

Dam-tot-damrit met de 2CV Kitcarclub

26 april, 11:00 - 17:00

van-dam-tot-damrit 2020

De 2CV Club Nederland is uitgenodigd om samen met de 2CV Kitcarclub haar Dam-tot-damrit te rijden op zondag 26 april. Wegens groot succes in voorgaande jaren organiseert Arthur Breuring ook in 2020 de Dam-tot-damrit, voor de 12e maal alweer.

De rit leidt ons langs molens, over dijken en door weilanden in het Noordhollandse landschap. Een rit met veel natuur. Natuurlijk doen we ook de plaatsen aan die eindigen met het woordje “dam”, bijvoorbeeld: Monnickendam, Volendam, Edam, Schardam, Uitdam, Durgerdam, Amsterdam, Zaandam, Nieuwendam en ga zo maar door. Tussendoor is een lunchstop (op eigen rekening).

We zijn vanaf 11.00 uur welkom voor de koffie bij Arthur Breuring, Penningweg 69B 1507DE Zaandam.

brouwerij-t-uurtjeMaar op de zaterdagavond voorafgaand aan de rit heeft Arthur ons uitgenodigd om 20.00 uur om het bier van zijn eigen brouwerij ‘t Uurtje te proeven. Heb je interesse? Geef dan vóór 10 april door of je aan de bierproeverij wilt deelnemen via evenementen@2cvclub.nl in verband met het te brouwen bier.

Wil je er een gezellig weekend van maken? Kom dan kamperen op boerencamping De Swarthoeve, Engewormer 32 1531MX in Wormer. Daar mogen we ook kampvuur stoken. Maandag is het bovendien Koningsdag. De camping moet je zelf reserveren met de vermelding “2CV Club”.

Aanmelden

Meedoen aan deze rit kan door je vóór 23 april op te geven via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is € 5,00 voor leden (auto+bestuurder). Extra passagiers kosten 2,50 p.p.

Wil je meedoen aan de bierproeverij? Meld dat dan vóór 10 april! Vergeet ook niet dat je je zelf aan moet melden als je wilt kamperen. Heel het weekend is op eigen kosten.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding voor de rit van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

(Foto’s: Brouwerij ‘t Uurtje en 2CV Kitcarclub)

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Kitcarclub
Website:
https://www.2cvkitcarclub.nl/

Locatie

Arthur Breuring
Penningweg 69B
Zaandam, 1507DE Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Kitcarclub
Website:
https://www.2cvkitcarclub.nl/

Locatie

Arthur Breuring
Penningweg 69B
Zaandam, 1507DE Nederland
+ Google Maps