Laden Activiteiten

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

*Geannuleerd* De Glazen-Stadrit

5 april, 10:00 - 17:00

glazen-stadrit

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is deze rit geannuleerd. Er wordt gekeken of de rit naar een andere datum verplaatst kan worden. Meer informatie volgt.

Op 5 april 2020 rijd jij toch ook weer mee met de toertocht door het Westland? Mogelijk wordt er in Oudewater gestart. Daar gaan we natuurlijk eerst aan de koffie.

Oudewater, bekend van de Waag, waar in vroeger tijde de heksen werden gewogen. Weet je dat je daar ook het borstbeeld van Swiebertje, de zwerver uit de NCRV-televisie kan bewonderen?

Na de inschrijving en koffie kronkelen wij over de wegen door het Westland en passeren dan plaatsen als Monster, ‘s Gravenzande, Poeldijk en Naaldwijk.

Uiteindelijk komen wij dan terecht in Hoek van Holland, waar op het strandpaviljoen iets kunnen drinken en eten en natuurlijk kunnen napraten over de rit. Wij zitten dan bij de uitmonding van de Nieuwe Waterweg, waar wij mogen nog enkele grote zeeboten aan ons voorbij zien gaan. Anders kunnen wij op het strand nog wel even pootje baden in zee.

Je wilt deze toertocht niet aan je neus voorbij laten gaan. Dus je komt ook?

Aanmelden

Meedoen aan deze rit kan door je vóór 29 maart op te geven via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Extra passagiers kosten 2,50 p.p.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

Groet,

Anneke en Jan Guldemond en natuurlijk ook van 2CV ‘Bleu Aimable’.

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Oudewater

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Oudewater