Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ICCCR 2016 – eet je mee?

11 augustus 2016, 08:00 - 14 augustus 2016, 17:00

Van 11 t/m 14 augustus 2016 is het Landgoed Middachten in de Gelderse gemeente Rheden het decor voor de 16e International Citroën Car Club Rally.

De ICCCR is een vierjaarlijks internationaal Citroën evenement. De World Meeting, zoals het ook vaak wordt genoemd, heeft als doel zoveel mogelijk Citroëns, klassiek en modern, op een plaats bij elkaar te brengen en daarmee een zo breed mogelijk publiek te trekken.

De ICCCR is daardoor de ontmoetingsplek voor Citroënliefhebbers en -clubs uit de hele wereld. Op deze website vindt je alle informatie over het evenement, de locatie, het programma en nog veel meer.

En wat doen we als club? Onder andere samen eten! Robert vertelt er over:

Kom je ook eten?

Onze club zal op het terrein, genoemd naar Citroën-directeur Boulanger, een mooie ruimte krijgen. Hier bouwen wij onze clubtent op, waarbij we als echt Nederlandse club duidelijk laten zien dat wij van Holland houden. De organisatie maakt er een waar grenzeloos evenement van, wij blijven (eigenwijs als onze auto) lekker in ons eigen land.

De terreinen van de clubs zijn vrij toegankelijk, alleen voor de toegang naar het officiële ICCCR-terrein moet betaald worden. Het is echter wel de moeite waard dit officiële terrein te bezoeken want is genoeg te zien en te beleven.
Op ‘ons’ terrein bieden we overdag diverse activiteiten aan, voor leden en niet-leden. Natuurlijk zijn de activiteiten eend-gerelateerd. We ontvangen onze gasten en natuurlijk onze leden gastvrij met een kopje koffie/thee en een versnapering (oma’s natte cake?).

Tegen een kleine vergoeding organiseren wij voor hen die dit willen wat leuke activiteiten, zoals t-shirt schilderen, een mooie nieuwe achterklep ontwerpen en een 2CV-mozaïek maken. Gewoon even lekker onder elkaar bezig zijn, nadat je al die blinkende bolides hebt gezien en overladen bent door de commercie.

Op het officiële ICCCR-terrein zijn iedere dag een groot aantal evenementen, niet alleen overdag maar ook ’s avonds. Evenementen die groots worden opgezet en professioneel worden verzorgd. Wij houden het wat huiselijker en richten onze activiteiten meer op onze leden: vandaar dat we jullie uitnodigen gezellig te komen eten. Iedere avond (donderdag, vrijdag en zaterdag) zal de club zorgen voor een lekkere maaltijd. Deze kunnen we dan gezellig met elkaar nuttigen en gelijktijdig even napraten over de ICCCR. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding van € 5 p.p.

We kunnen ons ook voorstellen dat je enkele dagen naar de ICCCR zou willen komen. Op het terrein is een speciale clubcamping. Het kan zomaar zo zijn dat je het leuk zou vinden om met andere clubleden bij elkaar te staan. Dit is zondermeer mogelijk. Wil je deze wens aan mij doorgeven? Want dan kan ik regelen dat onze club bij elkaar komt te staan.

In juli zal er een speciale editie komen van de CitroExpert die voor de helft gewijd zal zijn aan de ICCCR. Als je al een eventticket hebt gekocht, krijg je (als het goed is) deze CitroExpert thuis gestuurd. Twijfel je nog om de ICCCR te bezoeken, koop dan de CitroExpert of bezoek de website van de ICCCR. Het wordt echt een groots evenement!

Als je wilt mee-eten of wil kamperen: laat dat dan aan de organisatie weten door te mailen naar secretaris@2cvclub.nl én christgoossens@proximus.be (dus beide mailadressen). Om te kunnen kamperen moet je uiterlijk woensdag 27 juli hebben gemaild. Om mee te eten is een mailtje uiterlijk 6 augustus nodig.

Ik zou het werkelijk heel gezellig vinden als we met een groep leden elke avond kunnen eten!

Robert Kroon

 

Gegevens

Begin:
11 augustus 2016, 08:00
Einde:
14 augustus 2016, 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

ICCCR

Locatie

Landgoed Middachten
Landgoed Middachten 3
De Steeg, 6994 JC Nederland
+ Google Maps
Site:
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Begin:
11 augustus 2016, 08:00
Einde:
14 augustus 2016, 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

ICCCR

Locatie

Landgoed Middachten
Landgoed Middachten 3
De Steeg, 6994 JC Nederland
+ Google Maps
Site:
Bekijk de site van Locatie