Laden Evenementen

« Alle evenementen

Jacqueline-Memorialrit (gaat door!)

19 september, 11:00 - 17:00

jacqueline-memorialrit

Deze rit gaat door! Oorspronkelijk gepland op 9 mei, verplaatst naar 19 september. We hanteren mogelijk aangepaste omstandigheden, waaraan je je als deelnemer zult moeten houden.

Jacqueline-Memorialrit

jacqueline-memorialritOp 30 juli aanstaande is het alweer 5 jaar geleden dat Jaqueline van der Ven, echtgenote van Theo en moeder van Thijs en Mark, overleed aan de gevolgen van een slopende ziekte. Omdat Jacqueline veel voor de club gedaan heeft en wij haar graag in herinnering willen houden, organiseren wij op zaterdag 26 september een “Jacqueline-Memorialrit”.

We willen in 3 groepen van max 25 auto rijden op verschillende starttijden. De starttijden zijn: 11.00 uur, 12.00 uur en 13.00 uur.

De rit is ongeveer 80 kilometer lang en voert ons door de polderweggetjes en pittoreske dorpjes van het Zuidoostbrabantse land. Onderweg is er genoeg gelegenheid om te stoppen voor een hapje, drankje of om van het landschap te genieten.

Wij starten bij 2CV-specialist Ad van der Horst, Kapelstraat 6 in Boerdonk (Erp). Het eindpunt is Natuurgebied Herperduin-De Maashorst, Schaijkseweg 5 5373KL Herpen.

Wij hopen jullie in grote getale te mogen begroeten!

Theo, Thijs en Mark van der Ven.

Aanmelden

Meedoen aan deze rit kan door je vóór 17 september op te geven via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Extra passagiers kosten 2,50 p.p.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

2CV-specialist Ad van der Horst
Kapelstraat 6
Boerdonk, 5469 NC Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

2CV-specialist Ad van der Horst
Kapelstraat 6
Boerdonk, 5469 NC Nederland
+ Google Maps