Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumrit Drenthe: Rheeze en de Vechtstreek

28 mei, 11:00 - 18:00

jubileumrit-drenthe-de-vechtrit

In het jubileumjaar doen we alle provincies aan! Op zaterdag 28 mei bezoeken we Drenthe: Rheeze en de Vechtstreek om precies te zijn. De rit wordt georganiseerd in samenwerking met Iwan Pasman van garage Pasman Voitures. Het thema is: Bartje, ik bid niet veur brune bon’n.

Tijdens deze rit zullen we geweldige mooie dorpjes, buurtgemeenschappen en natuurlijk veel water van de Vecht zien. Het idyllisch dorpje  Rheeze, wat onder de rook van Hardenberg ligt, is een eeuwenoude boerengemeenschap waar prachtige boerderijen in Saksische stijl het beschermde dorpsgezicht vormen. In 2014 werd Rheeze nog tweede tijdens de landelijke verkiezing “Wandelgemeente van het jaar”. Ook het Pieterpad loopt langs dit mooie Esdorp.

Het Vechtdal is een gebied tussen onder andere Ommen, Hardenberg en Gramsbergen, en loopt door richting Laar in Duitsland. Dan zijn we zo dicht bij onze Duitse buren waar de benzineprijs heel wat vriendelijker is…

Na de rit organiseren we een barbecue en zouden het heel leuk vinden als jullie daar ook aan meedoen. De prijs hiervoor is € 11,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar betalen € 6,00 p.p. Bij Pasman Voitures is de koffie en thee de hele dag gratis. De prijs voor fris, wijn en bier is €1,00 p.st. Wil je zitten, neem dan een stoeltje en eventueel een klaptafeltje mee.

Details:

Datum: 28 mei 2022

Tijdstip: Koffie staat klaar vanaf 11.00 uur bij Pasman Voitures. De rit start om 12.00 uur.

Startlocatie: Pasman Voitures, Rheezerend 26a 7701BE Dedemsvaart

Voor mensen die een kampeerplaats zoeken en gezelligheid met kampvuur: We staan met een groot aantal op Minicamping Estella in Coevorden, tijdens het Hemelvaart-weekend. Zelf reserveren met vermelding ‘2CV Club Nederland’ via 06-12026445. Dan staan we bij elkaar en krijgen we de SVR-korting omdat de club daar lid van is.

Versier je 2CV in het thema van deze rit: misschien win je wel een van de dagprijzen, en doe je mee voor de 30 jaar 2CV Club Trofee. Hoe meer ritten je deelneemt, hoe meer kans op de trofee. De trofee wordt uitgereikt tijdens de laatste rit, de spookslotrit op 22 oktober.

Opgeven

Deelname is voor leden van de 2CV Club Nederland gratis. Voor iedere passagier betaal je € 3,00 p.p.

Ben je geen lid van de 2cv club Nederland, dan vragen we € 6,00 voor de bestuurder (met 2CV, Dyane, Mehari of ander A-type) en voor iedere passagier € 3,00 p.p.

Opgeven voor deze rit kan tot 26 mei. Stuur een mailtje met je lidnummer en aantal personen naar evenementen@2cvclub.nl. Geef ook aan of je wel of niet wilt deelnemen aan de barbecue (opgeven barbecue geeft betalingsplicht). Je krijgt altijd een mail terug; zo niet, meld het even.

Gegevens

Datum:
28 mei
Tijd:
11:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Pasman Voitures
Rheezerend 26a
Dedemsvaart, 7701BE Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
28 mei
Tijd:
11:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Pasman Voitures
Rheezerend 26a
Dedemsvaart, 7701BE Nederland
+ Google Maps