Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumrit Zuid-Holland 25 september 2022: Bloembollenrit

25 september, 11:00 - 17:00

jubileumrit zuidholland

In het jubileumjaar doen we alle provincies aan! Op zondag 25 september bezoeken we Zuid-Holland. Met als thema Bloembollen.

Alweer een heel ander landschap dan we eerder hebben gezien. Glastuinbouw, molens en bloembolvelden. Nu is het op dit moment niet de tijd om de bloembollen in bloei te zien, maar daar hebben we wel een idee over. Wat? Dat merken jullie vanzelf.

De start is in Moordrecht, met als trefpunt de McDonalds. De rit voert ons vooral langs en over water (kleingeld voor de veerpont meenemen svp), via Gouda, Capelle a/d IJssel, de Alblasserwaard en dergelijke,  naar Schoonhoven. Een van onze leden is pontbaas, dus voor deze vaart hoeven we niet te betalen, waarvoor onze hartelijke dank. Schoonhoven is het eindpunt van deze reisl een geweldig mooi stadje om te bezichtigen.

Deze rit is onder voorbehoud dat de veerboten kunnen varen in verband met de waterstand. Zo niet, dan wordt het een alternatieve route!

Details:

Datum: 25 september 2022

Tijdstip: Koffie vanaf 11.00 uur (niet eerder). De rit start om 12.00 uur.

Startlocatie: McDonalds, Middelweg 20B, Moordrecht.

Eindtijd: Schoonhoven.

Versier je 2CV in het thema van deze rit: misschien win je wel een van de dagprijzen, en doe je mee voor de 30 jaar 2CV Club Trofee. Hoe meer ritten je deelneemt, hoe meer kans op de trofee. De trofee wordt uitgereikt tijdens de laatste rit, de spookslotrit op 22 oktober.

Opgeven

Deelname is voor leden van de 2CV Club Nederland gratis. Voor iedere passagier betaal je € 3,00 p.p.

Ben je geen lid van de 2cv club Nederland, dan vragen we € 6,00 voor de bestuurder (met 2CV, Dyane, Mehari of ander A-type) en voor iedere passagier € 3,00 p.p.

Opgeven voor deze rit kan tot 22 september . Stuur een mailtje met je lidnummer en aantal personen naar evenementen@2cvclub.nl. Je krijgt altijd een mail terug; zo niet, meld het even.

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

McDonalds Moordrecht
Middelweg 20B
Moordrecht, 2841 LB Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

McDonalds Moordrecht
Middelweg 20B
Moordrecht, 2841 LB Nederland
+ Google Maps