Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Land van Maas en Waalrit

6 oktober 2019, 11:00 - 17:00

Maasenwaalrit

Kent u het “Land van Maas en Waal” alleen van het liedje van Boudewijn de Groot? Hoog tijd om dit prachtige gebied zelf te gaan ontdekken. We verzamelen bij een bekende enthousiaste Citroën-hobbyist met een voorliefde voor de Méhari. De start- en finishlocatie is de schuur achter het Monument Hertenkamp aan het Kerkpad in Horssen (tussen Tiel en Nijmegen). U kunt daar parkeren langs de kant van de weg. Nadat u zich heeft gemeld, kunt u genieten van een kopje koffie of thee aan een van de sta-tafels.Vanaf 11:00 uur is er ontvangst met koffie of thee.

De rit is 76km lang, geheel uitgeschreven en heeft geen tijdslimiet. Dit staat garant voor een ontspannen sfeer geeft voor zowel rijder als bijrijder. We geven geen strakke tijd om aan de rit te beginnen, genoeg tijd om bij te praten en te genieten van de auto’s van andere deelnemers. Wilt u alleen rijden of met een grote groep, stoppen om te genieten van een mooi uitzicht, alles is mogelijk.

De rit gaat door het Hart van het “Land Maas en Waal” met volop vergezichten, bochtige dijkweggetjes en bos, alles binnendoor met geen enkele N-weg. U krijgt een schitterende indruk van het speciale gebied tussen de twee grote rivieren.

Halverwege de rit is een pauze, daarvoor hebben we 2 mogelijkheden.

Een eigen picknick die u kunt houden langs de route, een mooie locatie waar u kunt genieten van de passerende deelnemers. Maar u kunt ook gebruik maken van het pannenkoekenhuis. Speciaal voor de deelnemers aan de rit is een speciale korting geregeld. Bij de terugkomst in Horssen staat een dampende kop soep op u te wachten. We hopen dat iedereen aan het eind van dag een mooie indruk heeft gekregen van het gebied en zeker nog eens zal terugkeren.

Meedoen

Meedoen aan deze rit kan door je vóór 3 oktober op te geven via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Extra passagiers kosten 2,50 p.p.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

Gegevens

Datum:
6 oktober 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkpad 5, Horssen
Kerkpad 5
Horssen, Nederland

Gegevens

Datum:
6 oktober 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkpad 5, Horssen
Kerkpad 5
Horssen, Nederland