Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nederlands-Belgische grensrit

29 juni 2019, 11:00 - 17:00

Baarle-Nassau Baarle-Hertog

Op zaterdag 29 juni vindt de Nederlands-Belgische grensrit plaats. We verzamelen vanaf 11 uur bij Garage de Vries aan de Broekhovenseweg in Tilburg.

citroen-garage-de-vries-tilburgGarage de Vries, specialist in Citroën

Garage de Vries is sinds 1974 specialist in Citroën en Peugeot. Willem de Vries was als jonge HTS-student enthousiast over de 2CV en zijn techniek en is ze al snel gaan verkopen en repareren in zijn kleine garage midden in het centrum van de stad. Dat was in de jaren 60, 70 en 80. Nu rijden er nog steeds verschillende 2CV’s in zijn klantenkring rond. Wij zijn daar uitgenodigd om er een blik in zijn garage te werpen, onder het genot van een bakske koffie.

We vertrekken rond 12.30 uur bij Garage De Vries en gaan zo snel mogelijk de stad verlaten om via leuke landwegen het dorpje Baarle te ontdekken. Baarle is  één van de merkwaardigste dorpen ter wereld; 30 stukjes Nederland en België zijn daar in elkaar verweven. Het Nederlandse gedeelte heet Baarle-Nassau en het Belgische gedeelte heet Baarle-Hertog.

VGS

Hier na gaan we verder door de landerijen en gehuchtjes naar VGS, waar we ook een aantal Belgische geitjes ontmoeten. Die vertrekken vanuit Geel. VGS is het bedrijf van Filip Van Gool, ontstaan uit voorliefde voor 2CV’s en een passie voor techniek. Filip is verzot op uitdagingen; het resultaat: bijna 30 jaar ervaring! Daar krijgen we een rondleiding en krijgen we te zien wat hij allemaal kan betekenen voor onze 2CV.

Om 17 uur sluiten we af met een heerlijke à volante (onbeperkt) culinair Belgische Frieten en snacks van ons clublid Friet Kris. Voor wie dat wil. Hier vragen we wel een bijdrage voor van € 8,50 per persoon.

Opgeven

Opgeven voor de Nederlands-Belgische grensrit kan tot 24 juni via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Voor iedere bijrijder of passagier vragen we 2,50 euro.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere extra passagier.

Wil je ook blijven eten? Dat is € 8,50 p.p. (zie boven).

Hopelijk zijn we die dag met heel veel Eenden/Geiten en hun begeleiders.

Tot dan,
Christ Goossens en Djessi de Horde

Gegevens

Datum:
29 juni 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Garage de Vries
Broekhovenseweg 130 J
Tilburg, 5021LJ Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
29 juni 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Garage de Vries
Broekhovenseweg 130 J
Tilburg, 5021LJ Nederland
+ Google Maps