Laden Evenementen

« Alle evenementen

*geannuleerd* Noord-Hollandrit

13 juni, 10:30 - 17:00

noord-hollandrit

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is deze rit geannuleerd. Er wordt gekeken of de rit naar een andere datum verplaatst kan worden. Meer informatie volgt.

Op zaterdag 13 juni 2020 vindt onze Noord-Hollandrit plaats. Eendjes en hun bemensing worden vanaf 10.30 uur verwacht bij Kees Bos, Kanaalweg 14, in Warmenhuizen, waar natuurlijk de koffie klaar staat. Kees Bos heeft een mooie collectie Citroëns die te bewonderen zijn.

De rit start rond 11.15 uur. We rijden over kleine weggetjes, dijkjes en landwegen en ook het strand onbtreekt niet. Als we terug zijn in Warmenhuizen staat er een barbecue klaar, waaraan na betaling kan worden deelgenomen. Dit alles omlijst door Franse chansons, gezongen door Marit Verwer en op de accordeon begeleid door Cees Oud.

Het is mogelijk om met caravan of tent te overnachten op het terrein van Kees Bos. Dit kan al vanaf vrijdag 12 juni, voorafgaand aan de rit. Er is een toilet aanwezig. Wie wat meer luxe (douche) ambieert kan terecht op Camping De Kolibrie, De Groet 2,1749 VW in Warmenhuizen. Of in Het Hof van Schoorl (klein hotel), Rijksweg 12, 1871PD Schoorl. Meer kamers zijn er in Fletcher Hotel Jan van Scorel, Heerewg 89, 1871ED Schoorl.

We hopen op een grote opkomst.

Aanmelden

Meedoen aan deze rit kan door je vóór 10 juni op te geven via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Extra passagiers kosten 2,50 p.p. Deelnamekosten voor de barbecue worden nog bekend gemaakt. Vermeld bij opgave ook of je aan de barbecue wilt deelnemen.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

Vriendelijke groeten,

Jos en Aafke Hoogeboom.
Kees en Martine Bos.

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
10:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
10:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland