Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

*Geannuleerd* Openingsrit “Geef de vrijheid door”

14 maart, 10:00 - 17:00

openingsrit 2cv club nederland

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is deze rit geannuleerd. Er wordt gekeken of de rit naar een andere datum verplaatst kan worden. Meer informatie volgt.

Hoera! De winterstop is achter de rug en we mogen weer allemaal de weg op. De eerste rit dit jaar is de openingsrit en die vindt aanstaande zaterdag 14 maart plaats. In deze nieuwsbrief vindt je alle details over deze rit.

De rit start in Dieren (zie details hieronder) en heeft als thema “75 jaar bevrijding” en voert ons langs allerlei gedenkwaardige plaatsen. Omdat de rit ongeveer 70 km lang is hebben we onderweg alle tijd om bij de gebeurtenissen stil te staan. Ook kan je bijvoorbeeld een museum bezoeken, een wandeling maken, monumenten bewonderen, etc. Hier is alle tijd voor.

De rit eindigt op de Ginkelse heide.

UPDATE:
In verband met het corona-virus heeft het bestuur besloten om het dineren na afloop van de rit af te gelasten. Het clubhuis blijf dus gesloten.

Als er andere maatregelen worden getroffen door de overheid proberen wij jullie hier van zo snel mogelijk op de hoogte te stellen.

Hopende jullie op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd.

Het bestuur

Start rit: Grand café ‘t Hart van Dieren, Callunaplein 108 6951 NA Dieren. Parkeren kan achter de AH op het Ericaplein. Je wordt tussen 10.00-10.30 uur verwacht. De rit start om 11.00 uur.

Aanmelden

Meedoen aan deze rit kan door je vóór 12 maart op te geven via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Extra passagiers kosten 2,50 p.p.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Grand café ‘t Hart van Dieren
Callunaplein 108
Dieren, 6951 CR Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Grand café ‘t Hart van Dieren
Callunaplein 108
Dieren, 6951 CR Nederland
+ Google Maps