Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rit – Door het mooie Vechtdal

22 augustus, 12:00 - 23 augustus, 17:00

Dyane kopen

Hoera we mogen weer gaan rijden! Wel moeten we ons nog aan allerlei regels houden.

Om die reden gaat alles anders dan we gewend zijn. De start wordt een “rijd langs”-systeem. Je komt naar het startadres, wordt afgevinkt op de lijst, betaalt eventueel de €2,50 p.p.voor de bijrijder(s), krijgt een lunchpakketje, de routebeschrijving en rijdt direct weg! Jullie komen de auto NIET uit. Je rijdt de rit individueel.

Wil je samen met anderen rijden, dan elders verzamelen alsjeblieft. Er is ook geen toilet aanwezig! Picknicken onderweg met meerdere personen is toegestaan, maar denk om de 1,5-meterregeling. De boete is duur en je hebt dan ook een strafblad. Denk hier ook aan bij het eindpunt.

Rit ‘Door het mooie Vechtdal’ op zaterdag 22 en zondag 23 augustus

Deze rit kun je rijden op zaterdag 22 óf op zondag 23 augustus rijden. Geef je zo snel mogelijk op als je een voorkeur hebt. Er mogen namelijk niet meer dan 35 à 40 auto’s per dag. VOL IS ABSOLUUT VOL.

De lengte van deze rit is ongeveer 85km. We starten in Ommen op de parkeerplaats van Landgoed Het Laer.  We zien op deze rit hoe mooi en gevarieerd het Vechtdal is: bossen, weide, water, we zien weer van alles. Als toetje eindigen we op het motorcircuit Luttenbergring. Hier kan ieder die dat wil de rit langer of extra lang maken. Ligt eraan hoeveel rondjes je extra rijdt. Let wel op: het is een straatcircuit, dus niet afgesloten. Houd je daarom aan de verkeersregels.

Start: 12 uur.

Startlocatie: Landgoed Het Laer, Het Laar 2, 7731 AV Ommen
Eindpunt: Luttenbergring, Luttenberg

Voor degene die willen kamperen die kunnen zich melden bij Boerderij camping ‘t Spikkie, Veldhuisweg 8, 7448 PZ Haarle, tel. 0548 – 595307, info@spikkie.nl. Onder vermelding van 2CV Club Nederland. Dan worden we bij elkaar op een veld geplaatst. Ook maak je gebruik van de SVR-korting. De club is daar lid van.

Aanmelden

Meedoen aan deze rit kan door je vóór 20 augustus op te geven via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Extra passagiers kosten 2,50 p.p.

Vermeld in je e-mail ook op welke dag je deze rit graag wilt rijden (zaterdag 22 of zondag 23 augustus).

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

 

 

Gegevens

Begin:
22 augustus, 12:00
Einde:
23 augustus, 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Landgoed Het Laer
Het Laar 2
Ommen, 7731 AV Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
22 augustus, 12:00
Einde:
23 augustus, 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Landgoed Het Laer
Het Laar 2
Ommen, 7731 AV Nederland
+ Google Maps