Laden Evenementen

« Alle evenementen

Slotrit “76 jaar (bevrijdings)rit”

13 november, 12:00 - 17:00

slotrit 2CV Club Nederland

** Bij onze ritten is er sprake van een evenement, wat betekent dat we moeten vragen om een coronatoegangsbewijs. Op de dag zelf zullen we je bij inschrijving vragen om je QR-code. Het coronatoegangsbewijs geldt voor alle bezoekers vanaf 13 jaar. Wanneer je niet kunt voldoen aan het tonen van het QR-bewijs wanneer daar om gevraagd wordt, dan moeten we je helaas de toegang de rit ontzeggen. **

Slotrit “76 jaar (bevrijdings)rit”

We sluiten het seizoen af met de “76 jaar (bevrijdings)rit”. De rit heeft als thema “76 jaar bevrijding” en voert ons langs allerlei gedenkwaardige plaatsen. De rit start in Dieren (zie details hieronder). Omdat de rit ongeveer 70 km lang is hebben we onderweg alle tijd om bij de gebeurtenissen stil te staan. Ook kan je bijvoorbeeld een museum bezoeken, een wandeling maken, monumenten bewonderen, etc. Hier is alle tijd voor.

Start rit: We starten van de parkeerplaats bij de AH op het Callunaplein 72, 6951 CR Dieren. De rit start om 12.00 uur. De rit eindigt bij de parkeerplaats op de Ginkelse Heide bij Ede.

Als afsluiting kun je meedoen aan een buffet met ‘voedselpakketten’ (aangepast aan deze tijd) à € 10,00 p.p. inclusief koffie, thee, soep en dessert.

Aanmelden

Meedoen aan deze rit kan door je vóór 9 november op te geven via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Vergeet niet te vermelden of je meedoet aan het buffet en met hoeveel personen.

Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Extra passagiers kosten 2,50 p.p.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

Gegevens

Datum:
13 november
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Albert Heijn, Callunaplein 72, 6951 CR Dieren

Gegevens

Datum:
13 november
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Albert Heijn, Callunaplein 72, 6951 CR Dieren