Laden Evenementen

« Alle evenementen

Slotrit zaterdag 22 oktober: Sterrit en Spokenfeest

22 oktober, 10:00 - 21:30

jubileumrit-sterrit-feest

Alweer de laatste rit van dit jubileumjaar, met als thema: spoken/Hallo­ween. Pas jezelf en of je 2CV aan in dit thema en win 1 van de dagprijzen en heel misschien zelf de jaarprijs.

De bedoeling is dat dit een Sterrit wordt (zie uitleg hieronder). Dat betekent dat verschillende leden ergens in het land de rit starten en andere leden zich daar of onderweg aansluiten bij deze groep.

Alle groepen eindigen bij natuurgebied Kwintelooijen in Rhenen. Daar staan de griezels al klaar met verschrikkelijke hapjes en drankjes.

Vandaar verhuizen we naar het zwarte griezelhol, genaamd clubhuis. Daar is nog een griezelig samenzijn met wat te eten en mogelijkheid om iets te drinken.

Helaas heeft ook de inflatie toegeslagen bij het griezel, zombie, heksenland, daardoor is de prijs voor het buffet dit jaar € 12,50 p.p. Kinderen tot 6 jaar 7,50, van 7 tot 12 jaar 10,00. Het buffet bestaat o.a. uit soep, salades, rauwkost, broodje kroket/frikandellen, kaassouflé. Drankjes zijn te koop aan de bar.

Feest tot 21.30 uur.

Sterrit

Om de sterrit op 22 oktober te laten slagen hebben we ‘voorrijders’ nodig: iemand start in (de buurt van) zijn/haar woonplaats en rijdt via een aantal plaatsen een leuke rit naar natuurgebied Kwintelooijen in Rhenen.

Vanuit alle windstreken komen daar dan auto’s naartoe.

Wil je ons uit de brand helpen door als voorrijder een rit te starten? Geef je dan zo snel mogelijk op bij evenementen@2cvclub.nl, dan krijg je verder te horen wat de bedoeling is en zullen we je met raad en daad bij staan.

Details:

Datum: 22 oktober 2022

Startlocatie: Verschillende startpunten in Nederland.

Eindtijd: Clubhonk 2CV Club Nederland.

Versier je 2CV in het thema van deze rit: misschien win je wel een van de dagprijzen, en doe je mee voor de 30 jaar 2CV Club Trofee. Hoe meer ritten je deelneemt, hoe meer kans op de trofee. De trofee wordt uitgereikt tijdens de laatste rit, de spookslotrit op 22 oktober.

Opgeven

Deelname is voor leden van de 2CV Club Nederland gratis. Voor iedere passagier betaal je € 3,00 p.p.

Ben je geen lid van de 2cv club Nederland, dan vragen we € 6,00 voor de bestuurder (met 2CV, Dyane, Mehari of ander A-type) en voor iedere passagier € 3,00 p.p.

Opgeven voor deze rit kan tot 20 oktober. Stuur een mailtje met je lidnummer en aantal personen naar evenementen@2cvclub.nl. Je krijgt altijd een mail terug; zo niet, meld het even.

Gegevens

Datum:
22 oktober
Tijd:
10:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Clubhonk
Meikade 47b
Ederveen, 6744 TB Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
22 oktober
Tijd:
10:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Clubhonk
Meikade 47b
Ederveen, 6744 TB Nederland
+ Google Maps