Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smartphonerit 9 oktober 2021 – IJssel en Salland

9 oktober 2021, 09:45 - 16:30

smartphonerit

** Bij onze ritten is er sprake van een evenement, wat betekent dat we moeten vragen om een coronatoegangsbewijs. Op de dag zelf zullen we je bij inschrijving vragen om je QR-code. Het coronatoegangsbewijs geldt voor alle bezoekers vanaf 13 jaar. Wanneer je niet kunt voldoen aan het tonen van het QR-bewijs wanneer daar om gevraagd wordt, dan moeten we je helaas de toegang de rit ontzeggen. **

smartphoneritDe smartphonerit is weer helemaal terug in 2021! Deze keer rond de IJssel en Salland. Twee bijzonder mooie landschappen! Met diverse fotogenieke locaties wordt het een fantastisch feestje door de herfst. Met je smartphone doe je mee aan uitdagingen.

We verzamelen bij restaurant Take Off op vliegveld Teuge. Daar kun je eventueel (op eigen kosten) koffie nuttigen en naar het toilet. Je krijgt daar van ons instructies voor de rit. We starten om de minuut met een auto.

Onderweg ga je de IJssel over met de pont. Daar heb je contant geld voor nodig.

Middagstop: foodtruck met snacks

We hebben een ruime lunchpauze met foodtruck ingepland, zodat er volop gelegenheid is om elkaar te ontmoeten. Bij de foodtruck kun je op eigen kosten friet en snacks bestellen (pinnen kan, maar neem ook wat contant geld mee). De deelnemers druppelen tijdens de middagstop een voor een binnen (er is genoeg gelegenheid om te lunchen).

Einde

De Smartphonerit eindigt vlak bij de A1 nabij Holten, zodat je van daar weer naar huis kunt rijden. De eindtijd is afhankelijk van het verloop van de rit, maar zal ergens tussen 16-16.30 uur zijn. Er is dit jaar geen afsluitende bijeenkomst. Je kunt eventueel zelf in de omgeving een restaurant uitzoeken.

Schema:

10.00 Ontvangst deelnemers
10:30 Welkom en uitleg
10:45 Start ochtendetappe
12.00 Lunch met foodtruck
14:00 Start middagetappe
16.00-16.30 Finish

In het kort:

  • Kom met z’n tweeën! Een navigator is handig in verband met de smartphone.
  • Neem contant geld mee voor de pont en de foodtruck tussen de middag.
  • Je krijgt bij de start een boekje met navigatie-instructies.
  • De smartphone heb je niet nodig om de rit te rijden. Wél als je meedoet met de puzzelopdrachten.smartphonerit
  • De rit is geschikt voor jong en oud, voor beginners en gevorderde puzzelritrijders! We helpen waar nodig.
  • Geen lid van de 2CV Club? Ook dan ben je van harte welkom! Ook met een andere Citroën.

Aanmelden

Meedoen aan deze rit kan door je tot en met woensdag 6 oktober op te geven via dit formulier: https://forms.gle/FpAkb1ZXsd25L4rC6. Kom je er niet uit, mail dan naar evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Extra passagiers kosten 2,50 p.p.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

Gegevens

Datum:
9 oktober 2021
Tijd:
09:45 - 16:30
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Restaurant Take Off
De Zanden 13
Teuge, 7395 PA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
9 oktober 2021
Tijd:
09:45 - 16:30
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Restaurant Take Off
De Zanden 13
Teuge, 7395 PA
+ Google Maps