Laden Evenementen

« Alle evenementen

*geannuleerd* St.-Kristoffelbedevaart (B.) met middagrit

28 juni, 10:00 - 16:00

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is deze rit geannuleerd. Er wordt gekeken of de rit naar een andere datum verplaatst kan worden. Meer informatie volgt.

Op zondag 28 juni kun je je auto laten zegenen tijdens de St.-Kristoffelbedevaart in Bocholt (B). St.-Kristoffel, is de patroonheilige van alle weggebruikers. Het “volksgeloof” zegt immers dat als je een beeltenis van St.-Kristoffel hebt gezien, je die dag geen ongeval zal krijgen. Voor de zegening verzamelen we op een nog te bepalen plaats in Bocholt om daarna in colonne de 2cv te laten zegenen. Je kunt ook wimpels en sleutelhangers kopen van St.-Kristoffel. Wie de zegening niet mee wil doen kan altijd in de middag de rit meerijden.

St. KristoffelbedevaartIn de middag rijden we van uit Peer een rit over slingerende landweggetjes, bruggetjes en onverharde wegen naar het vliegveld in Budel waar gelegenheid is om nog iets te drinken en/of te eten.

Planning

  • 10 uur verzamelen in Bocholt. Voor mensen die van ver komen er is een camping in de buurt voor mensen die willen kamperen: Mini-Camping De Schildpad, Grootschoterweg 30, 6023 AS Budel-Schoot, Nederland.
  • Vanaf ongeveer 11 uur zegening.
  • Middag rit vanaf 13 uur in Peer.
  • Vanaf 16 uur vliegveld Budel.

Aanmelden

Meedoen aan deze rit kan door je vóór 26 juni op te geven via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Extra passagiers kosten 2,50 p.p.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

Tot dan,

Christ

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Bocholt (B.)

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Bocholt (B.)