Rheeze Duitsland rit
Clubevenement

Rheeze Duitsland rit

zaterdag 20 april

  • 10.30 Koffie/thee
  • 11.30 rondrit
  • 17.00 BBQ mits aangemeld en betaald

Iwan Pasman Voitures

Rheezerend 26a

7701 BE Dedemsvaart

 

Beste 2 CV vrienden.
Wij, Ingrid en Piet  gaan onze laatste tourrit organiseren dit met de hulp van onze kinderen.
Het wordt de zesde rit die wij gaan organiseren dit met ondersteuning van Iwan Pasman van Pasman Voitures te Dedemsvaart. De rit wordt gereden op zaterdag 20 april  en we starten bij de garage van Iwan Rheezerend 26a, 7701 BE Dedemsvaart. De koffie met lekkers staat gereed vanaf 10.30 uur. De rit zal om 11.30 uur van start gaan.

Het eerste deel van de rit gaat door Rhezerveen en daarna gaan we nog even gluren bij de buren, Duitsland dus. Waar de brandstoffen, boodschappen e.d. nog steeds goedkoper zijn. Ook fijn in Duitsland zijn natuurlijk de braadworsten met kartoffelsalat, ik proef ze al. Om 17.00 uur worden we allemaal terug verwacht bij garage Pasman en gaat de BBQ beginnen. Mits opgegeven en betaald

Voor de BBQ zijn de kosten €12,50 voor volwassenen en €6,00 voor kinderen tot 12 jaar.
Kan ook vegetarisch wel erbij vermelden bij opgave. Drankjes bij de BBQ zijn 1 euro
Graag opgeven voor 16 april in verband met bestellen.

Er is een mogelijkheid om samen te kamperen op Mini camping Estella Veenschapsweg 33, 7741 NK Coevorden. Zelf bij de camping opgeven onder vermelding 2cv club Nederland.

Wij willen langs deze weg Iwan bedanken voor de prettige samenwerking en ook een dikke pluim voor de evenementen commissie van onze club. Zij hebben ons altijd bijgestaan en geholpen voor het goed verlopen van zo’n rit. Ondanks we geen ritten meer gaan organiseren zullen we ons zeker een paar keer per jaar ons laten zien bij andere ritten.

Tot 20 april, we zien elkaar .

Vriendelijke 2CV groet van fam. De Koning.

Opgeven

Deelname is voor leden van de 2CV Club Nederland gratis. Voor iedere passagier betaal je € 3,50 p.p. of de knipkaart. Voor niet leden is de bijdrage €6.50 (bestuurder) € 3,50 p.p. (passagier)

 

Opgeven voor deze rit kan tot donderdag 18 april a.s.. Stuur een mailtje met je lidnummer en aantal personen. Naar evenementen@2cvclub.nl. Je krijgt altijd een mail terug zo niet, meld het even.

Opgeven voor de BBQ, opgeven voor dinsdag 16 april a.s.. Stuur een mailtje met je lidnummer en aantal personen. Naar evenementen@2cvclub.nl. Je krijgt altijd een mail terug zo niet, meld het even.

Datum: 20 april 2024

Einddatum: 20 april 2024

Starttijdstip: 10:30

Eindtijdstip: 17:00

Locatie: Iwan Pasman Voitures Rheezerend 26a 7701 BE Dedemsvaart (Google Maps)

Organisator: 2CV Club Nederland

Meer info:

Aankomende activiteiten