Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Citromobile 2018

Datum: 5 mei 2018, 08:00 - 6 mei 2018, 17:00

Evenement Navigatie

Natuurlijk staan we ook dit jaar weer met een gezellige stand op Citromobile. Ontmoeten, genieten en sleutelen: die elementen ga je aantreffen bij onze stand. Alles op onze stand draait om die leuke, gekke, rare 2CV en ‘zusjes’ Dyane, Ami, Mehari, etc.

Op onze stand zie je onze nieuwe promofilm waarin we een mooie impressie neerzetten over wie we zijn als club en wat we doen. Ook laten we uiteraard weer wat curieus verbouwde 2CV’s zien van onze leden. In onze stand zijn ook 2CV- en club-gerelateerde artikelen te koop.

Voor de echte 2CV-kenners hebben we een competitie: raad zo snel mogelijk door te voelen welk onderdeel er in de boxen zit. Ben je de snelste van het weekend met 3 goede antwoorden, win je een toffe prijs!

CitroMobile heeft dit jaar als thema “Citroën geeft je vrijheid”. Als 2CV-rijders weten we daar alles van. De vrijheid die de 2CV bracht aan boeren, stedelingen en studenten is ongekend. We ontmoeten je graag om ook jouw verhalen te horen over de ‘vrijheid’ die jij beleeft met de 2CV, Dyane of de andere A-typen.

We zien je graag bij onze stand. We hebben bovendien een mooie Citromobile-aanbieding op het lidmaatschap! Ons promoteam staat klaar om je te ontmoeten.

Meer weten? Kijk op www.citromobile.nl
De foto’s zijn van Citromobile 2017.

 

Gegevens

Begin:
5 mei 2018, 08:00
Einde:
6 mei 2018, 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Citromobile

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
Vijfhuizen, 2141 SB
+ Google Maps