Hoogtestage-rit Zuid-Limburg

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Hoogtestage-rit Zuid-Limburg

Datum: 13 juli 2019, 10:00 - 18:00

Evenement Navigatie

Hoogtestage-rit Zuid-Limburg

 Hoogtestage-rit Zuid-Limburg

Op zaterdag 13 juli doen we een Hoogtestage-rit. We gaan een rit rijden met het betere bochten werk en hoogtes.

We verzamelen om 10.30 uur verwacht in de boomgaard op Camping La Dolce Vita (www.campingladolcevita.nl) in Ransdaal, waar de gastvrouw Mariane ons trakteert op Koffie met iets erbij. We vertrekken om half twaalf voor de rit. De lengte van de rit is 85 km, met mogelijkheid om af te snijden: dan is het 60 km. In dat laatste geval kom je niet langs het Drielandenpunt en BoscafĂ© ’t Hijgend Hert.

Maar ook langs de korte route zijn er horeca gelegenheden genoeg. Na al dat geslinger en omhoog en omlaag hebben we nog een afscheidsdrankje op de camping.

Voor de mensen die willen eten is er genoeg mogelijkheid in de omgeving.

Wie wil kan op de camping kamperen of iets huren heel het weekend of alleen vrijdag of zaterdag. Op de camping kan je zelf je plaats reserveren; geef bij reservering aan dat je met de club meerijdt.

Tot ziens in het heuvelachtig Zuid Limburg.

Opgeven

Opgeven voor deze rit kan via evenementen@2cvclub.nl. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer.
Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto en 2,50 voor iedere extra passagier.

Gegevens

Datum:
13 juli 2019
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Camping La Dolce Vita
Ransdalerstraat 72
Ransdaal, 6312 AJ Nederland
+ Google Maps