Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Smartphonerit 2018 – Utrechtse Heuvelrug

Datum: 13 oktober 2018, 10:30 - 17:00 | €5

Evenement Navigatie

Landgoed De Lindenhorst

In deze rit in herfstkleuren combineren we ‘vroeger’ met ‘nu’. Je staat stil bij een vervlogen tijd: landgoederen en buitenplaatsen van weleer. En je rijdt met je smartphone: vragen en puzzels via je smartphone (de rit zelf is overigens te rijden zonder smartphone).

Deze rit voert door een prachtige streek (in herfstkleuren!) met een reeks van meer dan 100 buitenplaatsen en landgoederen langs de Utrechtse Heuvelrug. We rijden door cultuurlandschappen, langs parken, weilanden, beekjes, door bossen en over heuvels.

De rit wordt individueel gereden aan de hand van navigatie-instructies (op papier). Via je smartphone krijg je vragen en puzzels waar je je hersens voor moet doen kraken. De rit is overigens goed te doen voor zowel beginners als gevorderden.

Bij deze rit heb je de volgende zaken nodig:

  • Neem je (opgeladen) smartphone met 4G-verbinding mee, want dat is je sleutel voor succes.
  • Een bijrijder (navigator) die je helpt bij de route en de smartphone-uitdagingen.

Het startpunt is landgoed de Lindenhorst, Hoofdstraat 260 in Driebergen. Doorrijden tot achterop de parkeerplaats. Ontvangst en inschrijving vanaf 10.30 uur (tot 11.30 uur). Je start individueel. Neem lunch mee voor onderweg.

We eindigen bij een restaurant ergens op de Heuvelrug. Daar kun je op eigen gelegenheid voor een redelijk bedrag afsluitend dineren (opgave niet nodig).

Aanmelden kan via evenementen@2cvclub.nl. Graag voor 11 oktober. Vermeld in de e-mail de namen van de deelnemers, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Bij het eindpunt kun je deelnemen aan een pasta-buffet voor een zeer schappelijk bedrag van € 16,50 p.p. (zelf ter plekke afrekenen). Meedoen aan het buffet? Geef dat dan ook aan bij je aanmelding.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2018
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Landgoed de Lindenhorst
Hoofdstraat 260
Driebergen, 3972LL Nederland
+ Google Maps