Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Startrit

Datum: 30 maart, 11:00 - 17:00

Evenement Navigatie

We starten het seizoen met een mooie rit vanaf ons clubhonk in Ederveen. De rit gaat richting Otterlo, langs het mooie Nationaal Park de Hoge Veluwe en Park Veluwezoom. Daarna gaat de rit via Rozendaal weer terug naar het clubhonk in Ederveen. 

Daar aangekomen kunnen nog iets te drinken nemen. Ook zorgt onze eigen barbaas Mark Ven der Ven dat er nog een broodje bal en/of een tosti genuttigd kan worden én dat de bar geopend is. Zoals gebruikelijk zijn onze clubprijzen voor het eten en drinken schappelijk. 

Hopelijk zien we jullie ook nu weer bij deze rit. 

Opgeven kan door een mail te sturen naar evenementen@2cvclub.nl (dus niet via Facebook), onder vermelding van het aantal personen en je lidnummer. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder). Voor iedere bijrijder of passagier vragen we 2,50 euro.

Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere extra passagier.

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

Clubhonk
Meikade 47b
Ederveen, 6744 TB Nederland
+ Google Maps