Laden Evenementen

Zevenheuvelenrit

Datum: 30 september, 12:00 - 17:00

Evenement Navigatie

Als je van hardlopen houdt, dan ken je het: de Zevenheuvelenloop. De Zevenheuvelenrit zal net als de Loop over de heuvels tussen Nijmegen en Groesbeek gaan. Maar dan met 2CV’s!

Het gaat hier heuveltje op en af. Natuurlijk pikken we ook nog een stukje Duitsland mee. Dus vergeet je legitimatiebewijs niet! (Ook niet dat van de hond en het bewijs dat ze de rabiës inenting hebben gehad.)

Een weetje…Groesbeek heeft verschillende wijngaarden! In Groesbeek zijn op dat moment de wijnfeesten. Als verrassing mogen we van ons lid Freek Verhoeven een stukje door zijn wijngaard rijden. Ook staat hij daar met wijn klaar om te proeven. Vanaf de wijnboerderij gaat er een boemeltje naar het dorp.
De liefhebber kan meerijden. Wat ook mogelijk is,is heerlijk onthaasten op het terras met een bakkie koffie of thee. Dit met uitzicht op de wijngaarden.

Uitgerust en wel (en nuchter) gaat hier vandaan de rit verder richting Duitsland,waar we ook een stukje rondtuffen. Weer terug in Nederland gaat de rit via via richting Nijmegen.

In totaal is de rit ongeveer 85 km. lang. We doen ons best om weer een eindpunt te vinden waar we voor een schappelijk prijsje onze buik(jes) vol kunnen krijgen.

Opgeven graag voor 27 september onder vermelding van naam,aantal personen en of je wel of niet lid bent van de 2CV Club Nederland. Dit kan bij evenementen@2cvclub.nl.
Ben je (nog) geen lid en wil je meerijden? Dan ben je van harte welkom. Alleen vragen we dan een bijdrage van € 2,50 per persoon.

Startpunt is garagebedrijf 2CV4U (vanaf 12 uur welkom, vertrek 13 uur)
Hatertseweg 400
6533 GV Nijmegen

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

2CV Club Nederland

Locatie

2CV4U
Hatertseweg 400
Nijmegen, 6533 GV Nederland
+ Google Maps