Ad van der Horst Peel route
Clubevenement

Ad van der Horst Peel route

De naam zegt het al deze route hebben we van onze bevriende garage Ad van der Horst de 2cv & Mehari specialist en verhuur van Eenden en Mehari’s, Kapelstraat 6, 5469 NC Boerdonk ( vlak bij Erp)

Dit is tevens ook de startlocatie van de Rit. Waar we vanaf 11 uur verzamelen, na er rond gekeken te hebben en voorzien van een koffie/thee starten we om 12 uur met de rit.

Deze route neemt ons mee door “de Peel” een grotendeels afgegraven hoogveengebied op de grens van Noord-Brabant en Limburg, waar rond de middeleeuwen veel turf is gewonnen.

Hier en daar zien we deze geschiedenis nog terug op de route.

Zo rijden we langs het kasteel van Gemert maar ook lang de Helenavaart in Helenaveen. Via kleine slingerachtige wegen tussen Noord-Brabant en Limburg rijden we door “de Peel” met zijn weidse en waterrijke gebieden.

We eindigen bij Hotel Cafe Hart van Bourdonck, Kapelstraat 1, 5469 NC Boerdonk

Bent u nu ook nieuwsgierig geworden naar hoe dit gebied er uit ziet?

Twijfel dan niet en schrijf u in voor deze mooie route.

Hopelijk zien we elkaar.

Theo,Thijs en Mark.

 

Deelname is voor leden van de 2CV Club Nederland gratis. Voor iedere passagier betaal je € 3,50 p.p. of de knipkaart. Voor niet leden is de bijdrage €6.50 (bestuurder) € 3,50 p.p. (passagier)

 

Opgeven, stuur een mail voor 6 juni met je naam clubnummer Naar evenementen@2cvclub.nl je krijgt altijd een mail terug zo niet reageer.

Datum: 8 juni 2024

Einddatum: 8 juni 2024

Starttijdstip: 12:00

Eindtijdstip: 17:00

Locatie: Ad vd Horst 2cv&Mehari specialist Kapelstraat 6 5469 NC Boerdonk (Google Maps)

Organisator: 2CV Club Nederland

Meer info:

Aankomende activiteiten