Clubhonk

Clubhonk

Waar alles samenkomt

Ons clubhonk is gevestigd in Ederveen. Het clubhonk is een heerlijk multifunctioneel gebouw met een gezellige inrichting die past bij het karakter van de 2CV en onze club. Ontmoeten, kennis delen en vooral gezelligheid staan centraal.

Het clubhonk biedt een onderdelenmagazijn, sleutelruimte en leslokaal. Het clubhonk is gezellig ingericht met twee grote tafels en een aantal stoelen en een bar. De bar serveert koffie & thee, een drankje en tosti’s. Dit alles voor kleine tarieven.

Openingstijden clubhonk

Het clubhonk is meestal op de 1e en de 3e zaterdag van de maand open, van 10.00-15.00 uur. Behalve de eerste zaterdag in mei in verband met Citromobile en in augustus met het clubweekend. Behalve dat het clubhonk gebruikt wordt tijdens de openingstijden van het onderdelenmagazijn en de clubwinkel, wordt het ook gebruikt voor Eendcolleges of als start- of eindpunt voor een toerrit.

2cv club magazijn clubhonk
Het clubhonk met onderdelenmagazijn, gezellige bar, tafels, klusruimte en nog veel meer.

Bekijk de kalender voor openingsdagen van het clubhonk.

Bar-tegoedkaart

Bar tegoedbon

Kom je regelmatig in het clubhonk? Dan kan je bij de bar een tegoedkaart van € 5,- of € 10,00 kopen. Hierdoor hoef je niet meer voor elk drankje te betalen maar kan je het bedrag laten afstrepen van je tegoedkaart. De kaart kan je zelf bewaren of laten bewaren bij de barmedewerkers.

Technische vragen en reparaties

2CV Club sleutelhulp in het clubhonk
Sleutelhulp in het clubhonk.

Tijdens de zaterdag-openingsdagen (zie de agenda) kun je met technische vragen terecht bij het Technische Team. De teamleden zijn herkenbaar aan de club-shirts. Wanneer het mogelijk is kunnen ze zelfs proberen het probleem ter plekke te verhelpen, eventueel met onderdelen uit het onderdelenmagazijn.

Het technisch team kan (kleine) reparaties aan je auto uitvoeren in de sleutelruimte. De sleutelruimte beschikt ook over een clubbrug. Nieuwe (en gebruikte) onderdelen hebben we op voorraad. De kosten voor de onderdelen moet je zelf betalen. Je moet wel je eigen oude kapotte onderdelen meenemen, want de club heeft slechts een beperkte afvalcapaciteit. Je auto moet diezelfde dag weer rijden. De beheerder staat niet toe dat er auto’s blijven staan. Het kan handig zijn om je eerst te melden bij ln.bulcvc2obfsctd@keinhcet.

Locatie clubhonk

Het clubhonk ligt centraal in Nederland. Namelijk dicht bij de kruising van de snelwegen A30 en A12.

Meikade 47b, 6744TB Ederveen (routebeschrijving Google Maps)

Telefoon magazijn tijdens openingstijden: 06–53757233