Van Ool Colors@Home Midden Limburg rit
Clubevenement

Van Ool Colors@Home Midden Limburg rit

Ja ja daar is die weer, een rit in Limburg. Deze keer niet in Zuid Limburg maar in Midden Limburg op o.a. het smalste stukje van Nederland, met een klein uitstapje naar Duitsland.

Ook in Midden Limburg zijn er prachtige weggetjes, bossen, waterplassen en mooie plaatsen om door heen te rijden. Om te wandelen of te fietsen, maar wij gaan natuurlijk met ons 2cv of afgeleide.

We worden ontvangen vanaf 11 uur bij:

Van Ool Colors@Home, De interieurspecialist Aasterbergerweg 19, 6101 AC Echt.

waar we beginnen met een kop Thee/koffie met een lekker stuk Limburgse vlaai. Om 12 uur starten we met de rondrit  over smalle bochtige weggetjes hier en daar een bredere baan en een stukje onverharde weg. ( Hoe kan het ook anders, heb het geleerd van Christ)

We komen langs een molen de ruïne van Montfort allerlei kerken en Basilieken van Susteren en st.Odilienberg. We gaan over bruggen en sluizen door dorpjes Selfkant, Havert, Roosteren, Stevensweert en….met cafés met terrasjes voor wat te drinken of te eten. Of ga je ergens langs de kant zitten om te picknicken met uitzicht over water?

Het eindpunt van de rit is het dorpje Wessem  Waar we langs De Maasboulevard kunnen parkeren met uitzicht over de Maas. Je kan hier nog een terrasje pakken of bij diverse restaurants wat eten. Het ligt dicht bij de A2 om weer richting huis te keren.

Geef je op zodat ik je kan laten zien “Wie sjoen mien Limburg is”

Groetjes Angelique

 

Deelname is voor leden van de 2CV Club Nederland gratis. Voor iedere passagier betaal je € 3,50 p.p. of de knipkaart. Voor niet leden is de bijdrage €6.50 (bestuurder) € 3,50 p.p. (passagier)

 

Opgeven: stuur een mail voor 16 mei met je naam clubnummer Naar evenementen@2cvclub.nl je krijgt altijd een mail terug zo niet reageer.

 

Bij deze rit is de mogelijkheid om samen te kamperen Pinksterweekend op,

camping Het Homelhof Hommelweg 1,

6114 RR Susteren.

Zelf reserveren onder vermelding 2cv club.

 

 

 

Deelname is voor leden van de 2CV Club Nederland gratis. Voor iedere passagier betaal je € 3,50 p.p. of de knipkaart. Voor niet leden is de bijdrage €6.50 (bestuurder) € 3,50 p.p. (passagier)

 

Datum: 19 mei 2024

Einddatum: 19 mei 2024

Starttijdstip: 12:00

Eindtijdstip: 17:00

Locatie: Van Ool Colors@Home, Aasterbergerweg 19, 6101 AC Echt (Google Maps)

Organisator: 2CV Club Nederland

Meer info:

Aankomende activiteiten