Panorama rit
Verslagen

Panorama rit

Panorama rit 1e pinksterdag

Op 1e pinksterdag  hebben Silvia en Frank Schoenmakers een mooie rit uitgezet door Zuid-Limburg, Duitsland en België. De rit was voor 2CV’s, Kitkars en 2-cilinders.

Het weer was weer schitterend, warm en zonnig. Er was een groot aantal deelnemers, 75 voitures. Van onze club waren er een groot aantal leden. Gezellig! We startten in het gemeenschapshuis van Munstergeleen met koffie en echte Limburgse vlaai. Met een mooie route beschrijving en vragenlijst vertrokken we vol goede moed.

We reden door mooie dorpjes, langs vakwerkhuizen, door “holle wegen”, berg op en berg af en veel bochten. Halverwege was er een gezamenlijke picknick stop met een challenge; wie zo dicht mogelijk bij een , voor de bestuurder onzichtbaar, paaltje kon stoppen.

Daarna werd de route vervolgd  door Duitsland en België weer naar Munstergeleen. Onderweg moesten we verschillende vragen beantwoordden en foto’s op volgorde zetten.

Het was een lange, mooie rit, meer dan 100 km. Wilde je meedingen voor een prijs door het inleveren van je antwoordenformulier dan moest je wel voor 16 uur weer op de eindbestemming zijn. Helaas hebben velen van ons dat niet gehaald. Maar we hebben genoten deze dag!

Recente verslagen