2CV-forum
Over de 2CV

2CV-forum

Op zoek naar een 2CV forum voor al je vragen?

Op zoek naar een 2CV forum? Niets zo handig als online je vragen stellen en antwoorden vinden over 2CV-techniek, onderhoud, aanschaf en al die andere vragen. Waar kun je terecht voor discussie en problemen? We geven hier wat tips.

Ons clubhonk: het forum van ons club

Weliswaar niet ‘online’, maar in de traditionele zin van het woord, is ons clubhonk een forum waar mensen samenkomen om te discussiëren over hun geliefde 2CV, onderdelen te kopen, tips over onderhoud uit te wisselen, elkaar te helpen met raad en daad, tegen bandjes te schoppen en koffie te nuttigen. Wil je weten wanneer ons clubhonk open is? Bekijk dan de agenda. Je bent als niet-lid van harte welkom om langs te komen.

Wil je meer weten over het lidmaatschap van onze club? We leggen je graag uit wie we zijn en wat we doen.

Forum.2cv.nl

Een van de oudste websites in ons land is die van www.2cv.nl. Daar vind je een actief en uitgebreid forum waar je veel informatie vindt en goed geholpen wordt door andere liefhebbers.

Citroen-forum.nl

Deze website is gericht op alle Citroën-modellen. Je vindt er nieuws, een kalender, een register en ook een forum. In het forum is ook een gedeelte voor de A-types ingericht. Ook dit forum is actief en levendig.

Activiteiten

We organiseren veel verschillende activiteiten: ritten, kampeerweekenden, de befaamde Eendcolleges en nog veel meer. Kijk daarvoor op onze evenementenpagina.

Clubhonk in Ederveen

In het clubhonk in Ederveen vind je een gezellige bar, het onderdelenmagazijn en sleutelruimte. Het clubhonk is iedere eerste en derde zaterdag van de maand open van 10.00-15.00 uur, met enige uitzonderingen (check de agenda met evenementen). Kom langs voor een (gratis) kop koffie, technisch advies, onderdelen of gewoon een gezellige ontmoeting met andere 2CV-liefhebbers.

Onze historie

De 2CV Club Nederland is opgericht op 5 september 1992 door een groep jonge Utrechtenaren als sleutelclub onder de naam 2CV 4 & 6 club. Clublidnummer 1, Gerrit-Jan Pelt, is nog steeds trots lid van de club. In 2005 is de clubnaam gewijzigd omdat de club geen andere 2CV-types of 2CV-gerelateerde auto’s wil uitsluiten. Het formele doel van toen en nu is “het in stand houden van de Citroën 2CV in de meest algemene zin van het woord”.

De club handelt volgens verenigingsstatuten en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40482614.

Statuten, huishoudelijk reglement en privacy-reglement

Op zoek naar de statuten, het huishoudelijk reglement en het privacy-reglement? Je vindt ze hier:

Andere artikelen