(update 22 mei) Magazijn vanaf 6 juni beperkt open onder voorwaarden

Update 23 mei namens de magazijnploeg:

Vanaf zaterdag 6 juni willen wij het magazijn op proef weer openen. De bar en de sleutelruimte blijven gesloten! Er kan alleen voor onderdelen een bezoek gebracht worden, en op afspraak.

Natuurlijk treffen wij de nodige maatregelen zodat je bezoek volgens de regels veilig en verantwoord kan plaatsvinden. Lees daarom onderstaande maatregelen goed.

Een BELANGRIJKE voorwaarde is dat wanneer je naar het magazijn wilt gaan, je eerst een mail stuurt naar magazijn@2cvclub.nl. Geef daarbij aan op welk tijdstip je wilt komen. Aan de hand van de aanmeldingen wordt een tijdschema gemaakt wanneer je welkom bent. Er mogen niet meer dan drie leden tegelijk aanwezig zijn in het clubhonk.

Het is van belang dat ruim een week van tevoren opgeeft welke nieuw te leveren onderdelen je nodig hebt. Dan kunnen wij er voor zorgen dat de onderdelen er zijn, dat het bezoek voorspoedig verloopt en dat het niet voor niets is geweest.

Hieronder voor de duidelijkheid de belangrijkste zaken op een rijtje. Respecteer deze instructies om het voor jezelf en anderen veilig te houden.

 • Bij verkoudheid of andere griepverschijnselen niet naar het clubhonk komen!
 • Respecteer de gezondheid van de ander en houd 1,5 meter afstand!
 • In en rondom het clubhuis is een coördinator aanwezig. Volg de aanwijzingen van de magazijn-medewerkers op.
 • Voor de balie mag slechts één bezoeker staan. In het clubhuis kunnen er maximaal drie personen wachten (op afstand van elkaar).
 • Achter de balie staan magazijn-medewerkers voor de computer-afhandeling en het onderdelen aanleveren.
 • Betalingen alléén mogelijk per pin.
 • Bezoek in het clubhuis voor de gezelligheid is nog even niet de bedoeling. Blijf dus niet ook niet ‘hangen’.
 • Afdeling techniek is nog gesloten, dus sleutelen aan de eend is nog niet mogelijk.
 • Bar is gesloten.
 • Sanitair kan in uiterste noodzaak worden gebruikt en moet na bezoek gereinigd worden met ontsmettingsmiddel.
 • Voor bezoekers en magazijnmedewerkers is desinfecterende handgel aanwezig.
 • De magazijnploeg verheugt zich om weer te beginnen en heet je harte welkom. Maar bij gebrek aan belangstelling blijft het magazijn dicht. Dit wordt ieder die zich per mail heeft aangemeld teruggekoppeld.

De magazijnploeg

=======

Update 2 mei namens het bestuur:

De afgelopen week heeft het bestuur online vergaderd over het reilen en zeilen van onze club in ‘Corona’-tijden. Helaas kunnen de ritten nog steeds geen doorgang vinden.

Dit geldt ook voor de opening van het magazijn, bar, werkplaats en clubhonk. Wel zijn we met de magazijnploeg aan het kijken of het magazijn na 20 mei open kan op een voor iedereen veilige manier en op afspraak. Mocht dit lukken dan wordt dit via de gebruikelijke kanalen gecommuniceerd.

Na de volgende berichten van de regering zullen we als bestuur bekijken wat er wel en wat er niet door kan gaan en op welke wijze.

Het bestuur

=======

Update 18 maart:

De taxatiedag op 21 maart is afgelast. Deze is verplaatst naar 27 juni 2020. De aangemelde leden zijn al op de hoogte gebracht. De taxatiedag is overigens VOL.

We hebben besloten meer activiteiten af te gelasten, ten opzichte van ons vorig bericht. We weten ook niet hoe lang deze situatie aanhoudt. Het kan zijn dat er nóg meer activiteiten worden afgelast. Het clubhonk blijft voorlopig dicht, tot nader order. We proberen de activiteiten nu te plannen in het najaar. Hier is nog niets officieel over bekend. Zodra we meer weten, maken we een nieuwe planning. Onze website en de nieuwsbrief zijn onze officiële en primaire kanalen.

=======

Beste leden en andere geïnteresseerden,

In verband met het Coronavirus zijn ook wij als vereniging genoodzaakt te kijken naar onze activiteiten. We willen zorgvuldig omgaan met de risico’s en de richtlijnen die ons worden aangereikt.

We hebben besloten dat:
1. De Openingsrit van 14 maart is afgelast. Ook de Glazen Stadrit van 5 april is geannuleerd. Toekomstige ritten worden nog beoordeeld.
2. De algemene ledenvergadering van 28 maart is afgelast.
3. Het Clubhonk en het Magazijn zijn dicht tot nader order. Uitzondering is de taxatiedag op 21 maart waarbij de leden op afspraak komen. Alleen de technische ploeg zal er dan zijn t.b.v. de taxaties. Verder is het clubhonk gesloten voor bezoek.

We wensen al onze leden en andere 2CV-liefhebbers sterkte. Denk aan jezelf en aan anderen en pas de hygiëne-protocollen en aanbevelingen toe. We hopen dat we elkaar weer snel kunnen zien bij de activiteiten.

Het bestuur.