Drukke bekledingsdag!
Nieuws

Drukke bekledingsdag!

Zaterdag 1 oktober: bekledingsdag! Het was druk en er is hard gewerkt.

Nieuwe rubbers, nieuwe matjes, nieuw schuim, nieuwe hoezen; even werk maar dan heb je weer een prachtige nieuwe stoel of bank. Die erg lekker zit.
Het was druk in en rond het clubhonk en zoals gebruikelijk gezellig. Naast alle werk aan de bekleding, werden er ook nog allerlei andere klusjes gedaan. Spiegels werden vastgezet, raamklipjes gemonteerd, een claxon gerepareerd en nog veel meer. Pauls reed z’n prachtige Eend de werkplaats binnen en Christ maakte de motorkap open: ‘Oeps, het is maar goed dat ik net m’n handen heb gewassen, anders had ik niks durven aanraken’. Ja, de Eend van Paul blinkt van buiten, van binnen en van onderen met een glimmend gepoetste roestvrijstalen uitlaat!
En natuurlijk werden er ook verhalen uitgewisseld, koppen koffie gedronken en tosti’s (zelfs bruine deze keer!) verorberd. De zon scheen en die paar druppels aan het eind van de dag, hebben niks afgedaan aan deze meer dan geslaagde dag.

Naschrift:
Gijs was zeer tevreden en schreef onder meer deze woorden:

"Beste Harm, bedankt voor de mooie bekledingsdag. Ik ben deze dag zeer goed geholpen door de vrijwilligers! De achterbank is zelf in ( blessure tijd) ver na drie uur gereed gekomen.
Het resultaat is door mijn vrouw Cobie, die er vrijwel altijd in rijdt, perfect bevonden. Dit is toch maar weer een genoegen dat je lid bent van zo'n club!
Zou je de aanwezige technische mensen en mogelijk andere willen bedanken voor deze prachtige service!"

p.s. betere foto’s volgen.

bekledingsdag-4 bekledingsdag-5 bekledingsdag-6 bekledingsdag-7 bekledingsdag

bekledingsdag-3

 

Recent nieuws