Pannenkoeken in het clubhonk!
Nieuws

Pannenkoeken in het clubhonk!

Zaterdag 5 november is het clubhonk weer open. Wees er bij want het wordt een speciale dag. In de nieuwsbrief schreef Paul het volgende:

SCHAT! IK KOM VANMIDDAG NIET ETEN!

Opnieuw een SMULFESTIJN!!

Het houd niet op, na een driesterren diner van afgelopen zaterdag weer iets om naar uit te kijken. Aanstaande zaterdag, wanneer ons clubhonk open is, zullen enkele enthousiastelingen zich van hun beste 2cv-kant laten zien. Tussen de verkoop van zuigerveren door, gaat er olie in de pan. NEE, geen 10W50 maar olijfolie. Vervolgens gaat er een geheim recept in en na enkele minuten komt er een pannenkoek tevoorschijn!!

Om iedereen op haar/zijn wenken te bedienen is er een keuze van: naturel, spek, spek met
krenten, krenten en snijbonen. Uiteraard zal de poedersuiker of de strrrrrrrroop de pannenkoek een nog likkebarende smaak geven. Tussen twaalf en half twee zijn deze lekkernijen gratis te verkrijgen. (alleen voor een pannenkoek met snijboon zal een bedrag in rekening worden gebracht, tevens worden er geen doggybags verstrekt.)
Dus geen opgewarmde magnetronhap, zo vers uit de pan!
Tot zaterdag dan…….smulpapen.

Paul van der Linden.

… en al snel volgden de eerste reacties. Paul vervolgt:

Voordat dit artikel is geplaatst zijn enkele reacties van leden in mijn e-mail box binnengekomen, waarschijnlijk via een lek in onze website.
Een greep uit de reacties: waarom geen pannenkoeken met appel, ik heb ze nooit anders gegeten, mijn moeder bakte ze alleen zo!, ik weet je te vinden….appelflap, meteen op de agenda op de ALV, ik overweeg mijn lidmaatschap op te zeggen wanneer er geen pannenkoeken zijn met appel, ik kom gewoon niet, korten op mijn lidmaatschap en de mooiste: kan ik die pannenkoek met snijboon ook betalen met mijn tegoedbon?
Oke, goed dan. Ook pannenkoeken met appel met spek, krenten of snijbonen, stelletje pannenkoekpuristen!

 

(bron foto: www.pancake.nl)

Recent nieuws