Vakantiecheck!
Nieuws

Vakantiecheck!

Nieuws uit het magazijn.

Wegens groot succes verlengen we de 2CV-vakantie-check-dagen. Ga je dit jaar op vakantie met de 2CV? Kom dan even langs bij het clubhonk in Ederveen voor de grote 2CV-vakantiecheck.

In de maanden juni, juli en augustus is er de mogelijkheid om je 2CV na te laten kijken op een aantal technisch kritische punten. Tijdens de vakantiecheck kijken de techneuten van het magazijn, samen met jou, je 2CV na. We kijken onder andere naar de banden (profiel en leeftijd). Wordt de accu nog goed opgeladen door de dynamo? Heeft de motor nog een beetje pit, of moet toch echt de olie vervangen worden? Zijn de remmen nog in orde? Of toch misschien even de remblokjes vervangen?

Kleine reparaties kunnen in overleg eventueel meteen worden gedaan. Voor reparaties die meer tijd kosten, verwijzen we je graag door naar een 2CV-specialist.

Om voor elke 2CV voldoende tijd te hebben, werken we met een rooster. Daarom kun je alleen meedoen als je je hebt aangemeld voor de vakantiecheck. De vakantiechecks zijn iedere zaterdag dat het clubhonk open is en dan tussen 10.oo tot 14.00 uur. Vermeld bij het aanmelden de volgende gegevens:
– welke zaterdag wil je komen
– voorkeur voor ochtend of middag
– wat voor 2CV je meeneemt
– het kenteken van je 2CV
Stuur deze gegevens per mail naar ln.bulcvc2obfsctd@keinhcet

Met de vakantiecheck zijn we ongeveer een half uurtje bezig en na afloop krijg je een 2CV-vakantiecheckrapport mee.

De vakantiecheck is alleen mogelijk voor leden van de 2CV Club Nederland.

Recent nieuws