Smartphone-rit 13 oktober
Verslagen

Smartphone-rit 13 oktober

Smartphone-rit 13 oktober

Vanuit Driebergen vertrokken om de paar minuten 47 A-types (2CV, Dyane, Burton, Traction). Het was fantastisch open-dakjes weer. De tocht ging door de omgeving van Driebergen, Zeist en Doorn over mooie smalle weggetjes, verhard en onverhard. Zeker deze laatste wegen veroorzaakten een hoop stuifzand, slecht zicht en een stoffige auto.

De rit bestond uit 3 delen. Deel 1 was een bolletje-pijltje route, deel 2 een beschreven route en deel 3 moest je eerst de route volgens een handleiding tekenen op een kaart en dan rijden. De smartphone had de bijrijder/navigator nodig om 10 meerkeuze vragen te beantwoorden.

Na deel 1 was er een behendigheidsproef. We moesten inparkeren tot vlakbij de pionnen die je dus helaas niet in je spiegel kon zien ( bijrijders op de achterbank dan weer wel…). Ook hiervoor kreeg je punten die je in je smartphone moest invoeren. Na het beantwoorden van de vragen zag je gelijk op je scherm of het antwoord goed was, de scores moest je aan het eind doorsturen en vervolgens kreeg je te zien op welke plaats je geëindigd was.

Kortom weer een geweldige rit die eens een keer anders van opzet was, leuk!

Recente verslagen