Dag 4. Het waren mooie dagen!
Nieuws

Dag 4. Het waren mooie dagen!

De laatste dag van de ICCCR 2016. Ook tijdens deze dag was het weer heel gezellig. En oh, wat was het druk op het terrein!

De eerste twee dagen waren al behoorlijk levendig, maar deze laatste twee weekend-dagen was het echt heel erg druk op de ICCCR. Dus ook vandaag stonden alle bezoekers eerst een tijd in de file voordat ze het parkeerterrein op konden rijden. In een file staan met alleen maar mooie Citroëns is helemaal niet erg. Paul van der Linden verwoordt treffend zijn gedachten ‘en route’: ‘Daar komt de afslag naar ICCCR, verrek … een file, de ene na de andere Franse auto en dan uit diverse landen, we staan stil op de vluchtstrook, wel een kilometer lang, maar geen chagrijnig gezicht te bekennen! Politiebeambten, rijdend in sjoemelsoftware, hebben de grootste moeite het gezicht in de plooi te houden, ik kan mij dat voorstellen, ze zien stuk voor stuk beauty’s en dan zit je in een Das Auto.’

In de tent van de 2CV Club is het (natuurlijk!) ook vandaag weer zeer gezellig. 

nog even genieten op de laatste dag1

Maar dan zit het er op. Nog even flink opruimen, afbreken en inpakken. Iedereen helpt een handje mee en vele handen maken licht werk.

opruimen1 opruimen2 opruimen3 opruimen4

Het was een zeer bijzonder evenement. Alle bezoekers en alle clubleden waren onder de indruk van de vele prachtige Citroëns, op de parkeerplaatsen, de campings, op het terrein, bij het kasteel en ook bij de tent van onze club. Bezoekers kwamen uit Frankrijk, Engeland, België … maar ook uit Rusland, Polen, Roemenië, de VS en er is zelfs een Visa’tje uit Griekenland komen rijden.

Voor onze club en alle leden die er waren, die mee hebben geholpen of een bezoekje brachten, waren het goede en hartverwarmend fijne dagen. Hier gaan we nog heel lang van nagenieten! 

Hieronder een fotoverslag van de 4 dagen rondom onze clubstand. Ook op onze Facebook-groep staan misschien wel 300 foto’s (als het er niet nog meer zijn?) van de afgelopen dagen. Nog geen lid van die groep en wel lid van de club? Meld je aan!  (het is de moeite waard om als je nog geen Facebookaccount hebt, er toch eentje aan te maken om lid te worden van onze groep. Dagelijks posten leden leuke Eenden-wetenswaardigheden.)

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van Jaap Visser voor de Route Nationale Exposition.

Schermafdruk 2016-08-14 21.43.54

 

Recent nieuws