Een prachtige ‘Jacqueline Memorial’ rit
Verslagen

Een prachtige ‘Jacqueline Memorial’ rit

Wat een prachtige rit! Gereden in colonne door het mooie Brabant. Een heel bijzondere rit: ter ere van Jacqueline.

Thijs van der Ven, zoon van Jacqueline, deed het welkomstwoord en dat deed hij zo goed, dat het applaus al bij de tweede zin startte. Met humor, dus werd er volop gelachen om de uitspraak over bepaalde fietsers. En zagen we hier en daar een traan, weggepinkt, en dat moest, hoorde, ook.

image

De rit werd in colonne gereden, op de Friese manier. Tijdens de lunchpauze vroeg Menno aan alle rijders: ‘Wil je zo verder of liever zelf?’ (ofwel: niet zozeer alleen, maar liever niet per se in de grote groep in colonne). Natuurlijk zijn er mensen die graag zelf rijden, dat weten we allang van elkaar en dat is ook meer dan prima. Maar bij deze rit: iedereen, samen!, in colonne. Ter nagedachtenis aan Jacqueline en met een dikke, hele dikke!, pluim op de hoed van Theo, Thijs en Mark voor het verzorgen van deze meer dan prachtige rit.

Een rit die we in de nu best ‘barre’ omstandigheden van onze club, sámen hebben gereden.

In Wijzer volgt een uitgebreid verslag (wil je over deze rit vertellen? Doen! Mail naar ln.bulcvc2obfsctd@eitcader)

Hieronder zie je een filmpje van een heel klein stukje van de rit (dank aan mederijder Manon). Heb je een ook een filmpje? Graag! Mail dan naar ln.bulcvc2obfsctd@retsambew. Foto’s zijn ook zeer welkom.

Foto’s: Leo van Rijen en Melanie Derks

Recente verslagen