Koude, natte en beregezellige eerste ICCCR-dag!
Nieuws

Koude, natte en beregezellige eerste ICCCR-dag!

Na de koudste augustusnacht in 23 jaar, startte vandaag de eerste dag van de ICCCR 2016. Het werd een natte, maar vooral ook een beregezellige dag!

Regen heeft een voordeel: mensen gaan schuilen. En waar kan dat beter dan in de tent van de 2CV Club Nederland? Kinderen (groot en klein) kleurden t-shirts terwijl de ouders met koffie en thee gezellig bijpraatten. Ook kwamen er Eendliefhebbers kennismaken met onze club en hebben we weer nieuwe leden mogen verwelkomen. ‘s Avonds is er met een grote groep clubleden gezamenlijk gegeten. De macaroni smaakte uitstekend! Morgen weer een dag: met beter weer gelukkig. Want hoe gezellig het ook is, alle vrijwilligers en onze gasten snakken toch naar een beetje zon en warmte.

Over de ICCCR 2016 kun je alles lezen op de site van de ICCCR.. Er was en is ook pers, dit is van de NOS.

Onze club heeft speciale ‘ICCCR-2016-wijn’ waarvan de opbrengst naar de club gaat. Daar hebben we met z’n allen straks weer veel plezier van tijdens de ritten, bij bezoek aan het magazijn en clubhonk en niet te vergeten: de festiviteiten die zullen volgen vanwege ons 25-jarig bestaan in 2017!
Dus vergeet onze clubtent niet bij je bezoek aan de ICCCR. Drink een kop koffie of thee en neem die flessen wijn mee naar huis!
vriendje voor een tientje

Foto’s: Lucelle Verloop en Wouter Verhoeven

 

 

Recent nieuws