(update 25 september) QR-code voor toegang in sommige gevallen

Update 25 september namens het bestuur:

Vanaf 25 september 2021 gelden er nieuwe coronamaatregelen. Als club hebben we er ook mee te maken, met name wat betreft de activiteiten in en rondom ons clubhonk, en onze evenementen en ritten.

Voor een bezoek aan ons clubhonk is alleen een coronatoegangsbewijs nodig als je langere tijd verblijft in ons clubhonk. Ga je zitten aan een tafel of aan de bar, of blijf je langere tijd staan of rondlopen, dan vragen we je om je QR-code. Kom je alleen voor het kopen van een onderdeel in ons magazijn en vertrek je weer, dan hoef je geen QR-bewijs te tonen. Kom je koffie halen aan de bar en loop je vervolgens weer naar buiten? Dan is er ook geen coronatoegangsbewijs nodig.

Bij onze ritten is er meestal sprake van een evenement, wat betekent dat we moeten vragen om een QR-code. Dit geldt binnen én buiten, met én zonder vaste zitplaats. Bij ritten zullen we op de dag zelf bij de inschrijving vragen om je QR-code. Bekijk goed de informatie bij iedere rit wat er van je gevraagd wordt.

De volgende coronabewijzen, in de vorm van een QR-code in de CoronaCheck-app, kun je gebruiken voor toegang: een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag. Het coronatoegangsbewijs geldt voor alle bezoekers vanaf 13 jaar. Wanneer je niet kunt voldoen aan het tonen van het QR-code wanneer daar om gevraagd wordt, dan moeten we je helaas de toegang tot het clubhonk of de rit ontzeggen.

Nieuwe website en Wijzer

Gelijk met de vernieuwde Wijzer heeft de redactie ook de website in een nieuw jasje gestoken. Het jasje past bij de vernieuwde Wijzer.

Maar niet alleen dat, ook technisch is er een flinke stap gezet. De site is sneller, makkelijker in gebruik (ook mobiel), en kan er weer even tegenaan.

Bovendien zijn er nieuwe pagina’s met lekker leesvoer (check de Geschiedenis-pagina bijvoorbeeld). Veel plezier!

 

Fijne feestdagen!

Wijzer clubblad 2CV Club NederlandDe redactie van de 2CV Club Nederland wenst al haar leden en volgers fijne feestdagen! Als het goed is, ligt de nieuwe Wijzer ook op de deurmat. Dus lekker lezen bij de kerstboom!

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke kerstkaart: misschien is deze vrolijke 3-dimensionale uitklap kerstkaart wat voor je.

 

 

Gelukkig nieuwjaar!

Het bestuur van de 2CV Club Nederland wenst iedere 2CV-liefhebber een fantastisch 2019! Met veel veilige kilometers, open dakjes en verbrande neuzen vanwege de heerlijke zon. Graag tot ziens in ons clubhonk in Ederveen.

 

Bron foto: hiveminer.com