(update 18 juni) Versoepelingen geven weer nieuwe mogelijkheden

Update 18 juni namens het bestuur en het magazijnteam:

De magazijncommissie en het bestuur hebben na het bestuderen van de regels i.v.m. corona het clubhonk weer geopend voor de leden.

Het clubhonk is weer open voor het afhalen van onderdelen in het magazijn. Het magazijn team staat weer paraat om de onderdelen te leveren in ons magazijn in Ederveen.

De technische begeleiding is weer mogelijk. Stefan en zijn kompanen kunnen u weer ontvangen. Wel een afspraak maken via het email adres magazijn@2cvclub.nl

Ook kan er een kopje koffie gedronken worden of een glas limonade op het terras. Denk er wel aan dat de anderhalve meter regel blijft bestaan.

De verschillende activiteiten worden weer op gestart. De ritten vanaf augustus zijn weer mogelijk. Maar houd u er rekening mee dat de 1d geldt.

Veel plezier en tot gauw in het clubhonk.

 

 

Nieuwe website en Wijzer

Gelijk met de vernieuwde Wijzer heeft de redactie ook de website in een nieuw jasje gestoken. Het jasje past bij de vernieuwde Wijzer.

Maar niet alleen dat, ook technisch is er een flinke stap gezet. De site is sneller, makkelijker in gebruik (ook mobiel), en kan er weer even tegenaan.

Bovendien zijn er nieuwe pagina’s met lekker leesvoer (check de Geschiedenis-pagina bijvoorbeeld). Veel plezier!

 

Fijne feestdagen!

Wijzer clubblad 2CV Club NederlandDe redactie van de 2CV Club Nederland wenst al haar leden en volgers fijne feestdagen! Als het goed is, ligt de nieuwe Wijzer ook op de deurmat. Dus lekker lezen bij de kerstboom!

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke kerstkaart: misschien is deze vrolijke 3-dimensionale uitklap kerstkaart wat voor je.

 

 

Gelukkig nieuwjaar!

Het bestuur van de 2CV Club Nederland wenst iedere 2CV-liefhebber een fantastisch 2019! Met veel veilige kilometers, open dakjes en verbrande neuzen vanwege de heerlijke zon. Graag tot ziens in ons clubhonk in Ederveen.

 

Bron foto: hiveminer.com