(update 18 februari) Clubhonk gesloten; onderdelen bestellen mogelijk

Update 18 februari namens het bestuur en het magazijnteam:

Het clubhonk en magazijn blijven gesloten tot nadere informatie. Wel is het mogelijk om onderdelen te bestellen.

We maken hierbij gebruik van het Click & Collect principe. Dat betekent dat je onderdelen bestelt via een e-mail en tijdens een afgesproken moment kunt ophalen.

Wanneer je onderdelen wilt bestellen stuur dan een mailtje naar magazijn@2cvclub.nl. Doe dit uiterlijk één week vóór de magazijnopeningsdag om het risico te vermijden dat de gevraagde onderdelen niet op voorraad zijn en nog besteld moeten worden. Zie de agenda voor de magazijnsopeningsdagen.

Je krijgt van ons een bevestiging en een tijdslot voor het afhalen van de bestelde onderdelen. Betaling kan ter plekke met pin, dus niet contant. En denk aan je mondkapje! Voor alle duidelijkheid, voor koffie en een gezellig babbeltje is het nog iets te vroeg. Na ontvangst van de bestelde onderdelen vertrek je weer.

Nieuwe website en Wijzer

Gelijk met de vernieuwde Wijzer heeft de redactie ook de website in een nieuw jasje gestoken. Het jasje past bij de vernieuwde Wijzer.

Maar niet alleen dat, ook technisch is er een flinke stap gezet. De site is sneller, makkelijker in gebruik (ook mobiel), en kan er weer even tegenaan.

Bovendien zijn er nieuwe pagina’s met lekker leesvoer (check de Geschiedenis-pagina bijvoorbeeld). Veel plezier!

 

Fijne feestdagen!

Wijzer clubblad 2CV Club NederlandDe redactie van de 2CV Club Nederland wenst al haar leden en volgers fijne feestdagen! Als het goed is, ligt de nieuwe Wijzer ook op de deurmat. Dus lekker lezen bij de kerstboom!

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke kerstkaart: misschien is deze vrolijke 3-dimensionale uitklap kerstkaart wat voor je.

 

 

Gelukkig nieuwjaar!

Het bestuur van de 2CV Club Nederland wenst iedere 2CV-liefhebber een fantastisch 2019! Met veel veilige kilometers, open dakjes en verbrande neuzen vanwege de heerlijke zon. Graag tot ziens in ons clubhonk in Ederveen.

 

Bron foto: hiveminer.com