Beschermd: Slot en grendel

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Voer hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

ALV wegens omstandigheden verzet naar 7 mei 2022

In verband met persoonlijke omstandigheden en ziekten (o.a. corona), zijn er aanstaande zaterdag 2 april maar 3 bestuursleden aanwezig.We missen vanwege deze omstandigheden dus 4 bestuursleden. Zowel de voorzitter als de penningmeester zijn deze dag niet aanwezig. Het bestuur heeft de keuze gemaakt om de ALV voor zaterdag 2 april te verzetten naar zaterdag 7 mei. Dan verwachten we voltallig te zijn en kunnen rechtstreeks we alle vragen/opmerking van de leden beantwoorden.

Binnenkort ontvangen jullie een nieuwe uitnodiging voor de ALV via de nieuwsbrief.

Excuses voor het ongemak, we zien jullie heel graag op 7 mei 2022

Het bestuur

De overige activiteiten in en om het clubhuis gaan gewoon door!

Presentje voor alle leden!

Beste leden,

Onze club viert dit jaar het 30 jarig jubileum. Daarom heeft de club een cadeau voor iedereen bedacht. Een “toerrit” s-hirt (zwart met opdruk) of een rally-bord met opdruk wat uiteraard met dit bijzonder jaar te maken heeft. Hoe producten er uit zien, dat gaat u zien als u ze ontvangt!!! Maar het is zeker de moeite waard. Dus heb je nog geen cadeau keuze gemaakt, doe dit nog snel en stuur de keuze bord of t-shirt op onder vermelding van naam en lidnummer, evt. maat. U stuurt dan een mail naar penningmeester@2cv.club of secretaris@2cvclub.nl.

Zoals jullie wellicht gelezen hebben, wordt dit jaar met de ritten iedere provincie in het mooie Nederland doorkruist. De jubileum commissie en de evenementen commissie hebben per rit een leuk thema bedacht met passend presentje en natuurlijk met een geweldige rit. Dus geniet van dit jubileum jaar en volg ons via de Wijzer, de website of Facebook.

De jubileum commissie

Alle activiteiten gaan door zoals gepland.

Update februari 2022 namens het bestuur:

Alle activiteiten zullen zoals gepland doorgang vinden. Zodra er door omstandigheden (Corona) veranderingen doorgevoerd worden kunt u dat hier vinden.

Hopelijk komen er geen beperkende maatregelen meer en kunnen we ons 30 jarig jubileum gaan vieren zoals gepland. De informatie hierover kunt u vinden in de Wijzer, deze site en op Facebook.

Mochten er toch veranderingen zijn in bovenstaande afspraken zullen we u hierover berichten.

Bedankt voor uw begrip

Rij veilig en blijf gezond!

Bestuur