(update 18 maart) Belangrijke mededeling over onze activiteiten in verband met het Coronavirus.

Update 18 maart:

De taxatiedag op 21 maart is afgelast. Deze is verplaatst naar 27 juni 2020. De aangemelde leden zijn al op de hoogte gebracht. De taxatiedag is overigens VOL.

We hebben besloten meer activiteiten af te gelasten, ten opzichte van ons vorig bericht. We weten ook niet hoe lang deze situatie aanhoudt. Het kan zijn dat er nóg meer activiteiten worden afgelast. Het clubhonk blijft voorlopig dicht, tot nader order. We proberen de activiteiten nu te plannen in het najaar. Hier is nog niets officieel over bekend. Zodra we meer weten, maken we een nieuwe planning. Onze website en de nieuwsbrief zijn onze officiële en primaire kanalen.

=======

Beste leden en andere geïnteresseerden,

In verband met het Coronavirus zijn ook wij als vereniging genoodzaakt te kijken naar onze activiteiten. We willen zorgvuldig omgaan met de risico’s en de richtlijnen die ons worden aangereikt.

We hebben besloten dat:
1. De Openingsrit van 14 maart is afgelast. Ook de Glazen Stadrit van 5 april is geannuleerd. Toekomstige ritten worden nog beoordeeld.
2. De algemene ledenvergadering van 28 maart is afgelast.
3. Het Clubhonk en het Magazijn zijn dicht tot nader order. Uitzondering is de taxatiedag op 21 maart waarbij de leden op afspraak komen. Alleen de technische ploeg zal er dan zijn t.b.v. de taxaties. Verder is het clubhonk gesloten voor bezoek.

We wensen al onze leden en andere 2CV-liefhebbers sterkte. Denk aan jezelf en aan anderen en pas de hygiëne-protocollen en aanbevelingen toe. We hopen dat we elkaar weer snel kunnen zien bij de activiteiten.

Het bestuur.

Nieuwe website en Wijzer

Gelijk met de vernieuwde Wijzer heeft de redactie ook de website in een nieuw jasje gestoken. Het jasje past bij de vernieuwde Wijzer.

Maar niet alleen dat, ook technisch is er een flinke stap gezet. De site is sneller, makkelijker in gebruik (ook mobiel), en kan er weer even tegenaan.

Bovendien zijn er nieuwe pagina’s met lekker leesvoer (check de Geschiedenis-pagina bijvoorbeeld). Veel plezier!

 

Fijne feestdagen!

Wijzer clubblad 2CV Club NederlandDe redactie van de 2CV Club Nederland wenst al haar leden en volgers fijne feestdagen! Als het goed is, ligt de nieuwe Wijzer ook op de deurmat. Dus lekker lezen bij de kerstboom!

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke kerstkaart: misschien is deze vrolijke 3-dimensionale uitklap kerstkaart wat voor je.

 

 

Gelukkig nieuwjaar!

Het bestuur van de 2CV Club Nederland wenst iedere 2CV-liefhebber een fantastisch 2019! Met veel veilige kilometers, open dakjes en verbrande neuzen vanwege de heerlijke zon. Graag tot ziens in ons clubhonk in Ederveen.

 

Bron foto: hiveminer.com