2CV-specialisten
2CV kopen

2CV-specialisten

Op zoek naar een 2CV-specialist voor aankoop en onderhoud?

Je bent op zoek naar een 2CV? Of je wil het onderhoud aan je 2CV uitbesteden aan een 2CV-specialist? Hieronder vind je een overzicht.

Een 2CV kopen bij een garagebedrijf of 2CV-specialist

Wil je een 2CV kopen? Dat kan op veel plekken: bij particulieren, garagebedrijven en natuurlijk 2CV-specialisten. Wanneer je bij een 2CV-specialist koopt, dan mag je er van uit gaan dat deze speciale kennis heeft over de sterke en zwakke kanten van een 2CV, je daar eerlijk over informeert en prijzen hanteert die passen bij de staat van de 2CV.

Een 2CV kopen bij een particulier of regulier garagebedrijf kan natuurlijk ook. Mocht je zelf niet over de juiste kennis beschikken, neem dan iemand mee. Binnen onze club zijn er genoeg mensen die je daar mee willen helpen. Kom bijvoorbeeld eens langs op ons clubhonk om kennis te maken. Bekijk onze agenda met openingsdagen.

2CV-specialisten zijn vaak ook bereid om een aan te kopen 2CV te inspecteren voor je. Reken op een kleine vergoeding. Je rijdt dan met de aan te kopen naar de specialist (maak van tevoren even een afspraak) en weet binnen korte tijd hoe de 2CV er aan toe is.

Als je jezelf alvast wilt inlezen hebben we een artikel voor je met aankooptips. Ook over de kosten van aanschaf, rijden en onderhoud hebben we een artikel geschreven.

Onderhoud bij een 2CV-garage

We krijgen vaak de vraag of we een adres voor een 2CV-garage weten voor onderhoud, herstel en/of reparatie. Bij onze adverteerders hieronder vind je een lijst met adressen van 2CV-garages.

Belangrijk: Als club geven we geen garanties op de dienstverlening van onderstaande garagebedrijven en specialisten! Het overzicht is slechts informatief bedoeld. Ons advies is om ten alle tijde je goed te laten voorlichten en niet vanuit ‘verliefdheid’ een 2CV te kopen. Win eventueel advies in via onze club, door tijdens de clubhonk-openingsdagen langs te komen.

Andere artikelen